Diumenge la Plaça bull d’activitats

Els matins han estat replets dels més menuts que, amb les escoles i instituts, han gaudit amb les lectures de Francesc Anyó o les animacions de Carles Cano i Núria Sendra. Per les vesprades, la pluja ens ha deixat finalment poder seguir amb les presentacions de les últimes novetats de les editorials, de València i Catalunya.

14680824_10207822480774500_6828615648563172173_o

Foto: Pepa Guardiola

En aquesta edició, la literatura s’ha unit a la música per tancar les jornades. Dijous per la nit, Júlia han sigut les encarregades d’inaugurar l’apartat «Música i lletra» de la Plaça. Amb els seus ritmes electrònics han fet vibrar la Plaça abans de tancar la primera jornada de llibres en valencià. Sèrman Mànser han sigut els encarregats d’omplir de públic la cloenda del dissabte en un ambient esplèndid a la Plaça del Llibre. I Manola Roig i Rosa Roig seran les encarregades de tancar l’última jornada de la Plaça del Llibre amb l’espectacle «Llegim amb les valencianes».

img-20161023-wa0022ambient1

img-20161023-wa0001

 

 

 

 

 

 

Diumenge, per fi, el sol ha eixit i els xiquets han tornat a omplir la Plaça de l’Ajuntament per gaudir al ritme de d’Albert Bertomeu. Una jornada perfecta per tancar aquesta 4a edició de la Plaça del Llibre.

Aquesta vesprada ens presenten Fer Harca 2. Més històries medievals valencianes i La desfeta del sistema financer valencià. Tindrem les signatures de València des del tramvia no és la mateixa i La desfeta del sistema financer valencià. I… per als xicotets de casa, esperem a Dani Miquel, ens presenten El rei de la casa i La carabassa Tomasa i Juli Capilla signarà El tio de la porra!

Vos esperem aquesta vesprada per gaudir amb nosaltres de l’última vesprada de Plaça!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *