I Plaça del Llibre d’Alacant

L’Ajuntament d’Alacant, la Universitat d’Alacant i Escola Valenciana han organitzat la Plaça del Llibre d’Alacant 2016, una iniciativa per a promoure el llibre en valencià i fomentar-ne la lectura. Durant els dies 18 i 19 de novembre la Plaça de l’Ajuntament serà el centre d’un gran ventall d’activitats adreçades als centres educatius i obertes al públic en general. La programació inclou presentacions i signatures de llibres d’escriptores i escriptors com Isabel–ClaraSimó, Carles Cortés, Joan Benesiu, Enric Balaguer, Lliris Picó, Ximo Caturla, Joan Borja, Ximo Espinós i Silvestre Vilaplana.

Descarregueu el Programa complet

cartell-placa-del-llibre

One thought on “I Plaça del Llibre d’Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *