Editorials

15 setembre, 2016

ANDANA EDITORIAL

andana_web-231x3002

Andana Editorial és una editorial valenciana dedicada a l’edició de llibres infantils i juvenils. 

http://www.andana.net 

EDICIONS DEL BULLENT

 bullentEdicions del Bullent som una de les editorials del País Valencià de més llarga trajectòria

http://www.bullent.net

EDICIONS 96

logoed96

Edicions 96 és una editorial amb quasi 20 anys anys d’experiència que publica bàsicament poesia i literatura infantil i juvenil en valencià

http://www.edicions96.com

BALANDRA EDICIONS

balandra2

 Balandra Edicions és un segell jove que va més enllà de l¹edició de llibres per esdevindre un projecte cultural 

Balandra Edicions 

EDICIONS DE 1984

1984Edicions de 1984, que enguany celebra els trenta anys d'existència, és una editorial independent que publica narrativa, poesia i assaig.

http://www.edicions1984.cat/

EDITORIAL BASE

baseLa nostra línia editorial va encaminada a publicar llibres d’elevada qualitat científica escrits per especialistes en cada un dels diversos temes històrics per fer conèixer el nostre país.

http://www.editorialbase.cat/

EDITORIAL GREGAL

gregal

L’Editorial Gregal va aparèixer el maig del 2011 amb la voluntat d’afavorir el diàleg entre la literatura i la història. 

http://terracel.cat

LLEGIR EN CATALÀ

lecatEditorials independents de Catalunya, País Valencià i les Balears. Treballem per fer-te arribar els millors llibres en català. 

www.llegirencatala.cat  

ONADA EDICIONS

onada-provisioOnada Edicions som una editorial arrelada al Maestrat. Les nostres propostes passen per aprofundir en el coneixement del ric patrimoni cultural i natural del nostre país.

http://www.onadaedicions.com

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT JAUME I

 25-anys-webLa Universitat Jaume I manté des de la seua creació, l'any 1991, una intensa activitat editorial que s'ha traduït en un significatiu fons bibliogràfic, ampli, tant en el nombre de títols com en la diversitat temàtica que tracten.

http://www.uji.es/serveis/scp/publ/ 

PERIFÈRIC EDICIONS

perifericPerifèric Edicions som una editorial que naix a Catarroja l’any 2004 amb l'objectiu de publicar literatura en la nostra llengua.

http://www.periferic.es/

PRUNA LLIBRES

logo-pruna-okPruna és una microeditorial valenciana de llibres en català. Un projecte, doncs, nascut en un marge de les indústries culturals. 

http://prunallibres.com/

PUBLICACIONS DE L'ABADIA DE MONTSERRAT

pamPublicacions de l'Abadia de Montserrat, empresa consolidada en el món editorial i difusora de la cultura catalana especialment a partir de 1950

http://www.pamsa.cat/

SEMBRA LLIBRES

 sembra-llibres_logoSembra Llibres som una editorial independent, un projecte cooperatiu i arrelat al territori que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços.

www.sembrallibres.com

LLETRA IMPRESA EDICIONS

 logo-lletra-impresaLletra Impresa Edicions és una editorial en llengua catalana i de qualitat que aspira a proveir als lectors de totes les edats de llibres, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora.

http://lletraimpresaedicions.blogspot.com.es/

EDICIONS DEL BUC

 wts7giyeBuc és un objecte que obra, que obri un forat. És també el buit que deixa el buc. És, per tant, l’agent i el resultat; la cosa que no-reseja. És la cabuda de la cavitat del buc. És tot açò, i algunes coses més... Buc «Book i ja n’hi ha prou.»

http://www.edicionsdelbuc.com/

TABARCA LLIBRES

 logotipo-cabeceraTabarca Llibres és una editorial valenciana dedicada al món de l'ensenyament, que publica llibres de text, diccionaris i material lingüístic, i novel·les juvenils i obres de poesia i teatre. 

http://www.tabarcallibres.com/va/

BROMERA

 logobromeracolorA Bromera ens esforcem per oferir als lectors obres literàries de qualitat que fomenten el plaer per la lectura

http://www.bromera.com

ARA LLIBRES

arallib_logotip_color

Som una editorial al servei de la cultura catalana, compromesa amb la innovació i amb vocació internacional.

http://www.arallibres.cat/

EDITORIAL BARCINO

logo-barcinoL’Editorial Barcino és una editorial especialitzada sobretot en la publicació de textos catalans antics, des dels orígens fins a la Renaixença.

http://www.editorialbarcino.cat/

LLIBRES DE LA DRASSANA

drassana-provisionalFem llibres de la mateixa forma que en les drassanes medievals es construïen vaixells: fruint del procés, cuidant cada detall...

http://www.drassana.net/

DYLAR EDICIONES

dylar1

Editorial Infantil I Juvenil. Material didàctic educatiu. Dylar edita materials bàsics per a Primària

www.dylar.es

 

EDITORIAL COMANEGRA

coma-negra-provisional

Comanegra és una editorial independent fundada l’any 2006 a Barcelona per un conjunt d’amics que provenien majoritàriament del món del llibre

http://comanegra.com/

JOLLIBRE SANTILLANA

logo_6Jollibre neix amb un catàleg de 44 títols que inclou, principalment, referents internacionals i autors consagrats de la literatura infantil i juvenil. 

http://www.santillana.es/ca 

INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

logo-iam-cvei2Institució Alfons el Magnànim, el centre valencià d'estudis i d'investigació

http://www.alfonselmagnanim.net/novetats-editorials

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

logopuvPUV és el segell editorial de la Universitat de València; en la seua activitat té gran importància el  llibre acadèmic, però també les obres d’interès general.

http://puv.uv.es/

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

alacantPublicacions de la Universitat d'Alacant és la unitat acadèmica encarregada d'editar la investigació universitària per fomentar-ne la difusió.

http://publicaciones.ua.es/indexval.html

PAGÉS EDITORS

2cb10f6473c2cf821e81c5d0ad42026b_400x400Pagès editors va ser creada per Lluís Pagès Marigot l'any 1990 a Lleida. Va néixer per a publicar llibres en llengua catalana i en aquests anys de vida ja ha publicat al  voltant de 2.300 títols.

www.pageseditors.cat/

EDITORIAL TRES I QUATRE

editorial3i4-300x208Edicions Tres i Quatre continua jugant un paper fonamental en la promoció cultural des del País Valencià, aportant, però, al debat una nova mirada crítica i un enfocament global.

www.tresiquatre.cat/

TÀNDEM EDICIONS

logotandemboEl catàleg de Tàndem destaca especialment pels àlbums il·lustrats i les obres de narrativa infantil i juvenil. Des del 2014 s’ha integrat dins del Grup Bromera

http://www.tandemedicions.com/val/home.php

VINCLE EDITORIAL

vincleVINCLE és un segell editorial independent amb tres vessants: economia, assaig i literatura 

http://vincleeditorial.com/

EL PETIT EDITOR

logo-el-petit-02En El Petit Editor treballem des del punt de vista originari de les primeres editorials, tot mantenint el contacte permanent amb l’autor.

http://www.elpetiteditor.com/

 

9 GRUP EDITORIAL

Nou Grup Editorial9 Grup Editorial.

 

 

 

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

ajuntament-copiaEl Servici de l'Oficina de Publicacions, integrat en la Delegació de Cultura, es postula amb un objectiu fonamental: la difusió cultural de temes relacionats amb València, la seua història i els seus costums, dirigit als ciutadans en general.

www.valencia.es/ajuntament